Сумнівна фірма отримала черговий підряд на будівництво водогону під Дергачами за 3 мільйони
13.11.2015   //   108 Переглядів

Департамент житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської облдержадміністрації 9 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Бренд-Корвет» щодо реконструкції водогону вартістю 2,97 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструкцію водогону запланували у селищі Мала Данилівка Дергачівського району. ДКТ передбачено земляні роботи, прокладання 2268 м поліетиленових труб діаметром 160 мм з гідравлічним випробуванням. Також заплановано будівництво колодязів та пожарних гідрантів , облаштування переходів через дорогу та залізницю, підключення водогону до будинків.

Роботи мають бути виконані до кінця року.

ТОВ «Бренд-Корвет» належить Георгію Мурзичу та Олегу Брайону. Директором з липня 2015 року є Станіслав Сільченко.

Але телефони, які «Бренд-Корвет» вказало у тендерній документації, належать також ПП «Будівельна компанія «Ікон». Співпадаютьу цих двох фірм і їх місцезнаходження. Власником цієї ПП «Будівельна компанія «Ікон». зараз є Хакім Гасанов. За думкою правоохоронців, ця компанія має ознаки фіктивності.

Гасанов є засновником цілої низки фірм, зокрема донецької ТОВ «ПМК-45» та ТОВ «Інтермосфін». За адресою останньої знаходиться ПП «Інтермосфін», яку ЗМІ звинувачували у шахрайстві при видачі кредитів. ТОВ «ПМК-45» також була об’єктом  критики  через неякісне виконання робіт за державні кошти.

Єдиним конкурентом ТОВ «Бренд-Корвет» під час торгів було ПП «Донком» Ігора Білецького, яке цього року вже виграло низку тендерів на майже сто мільйонів гривень. Їх пропозиція була на 0,25% дорожчою.

Минулого тижня ТОВ «Бренд-Корвет» уклало договір з Департаментом на будівництво водогону у Золочівському районі. Вартість замовлення – 2,09 млн грн.

Залиште відповідь