«Харківтрансгаз» за 42 мільйони замовив 11 аварійних машин
07.11.2015   //   152 Переглядів

Філія «УМГ «Харківтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 23 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ «Індіго груп» аварійні автомашини за 41,62 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Придбають 11 аварійних автомашин типу АМГ-2 на шасі КРАЗ 63221 підвищеної прохідності по 3,78 млн грн. за кожну.

На базовому автомобілі буде змонтований КУНГ для пасажирів та аварійного обладнання, яке входить до комплектації.

Єдиним допущеним до конкурсу конкурентом переможця було ТОВ «Науково-виробниче об’єднання Східбуд».

Заявку ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина» відхилили через відсутність довідки про наявність завірених виробником технічних характеристик товару. Ще однією причиною стало те, що банківська гарантія містила непередбачені законодавством вимоги.

Власниками фірми «Індіго Груп» є Павло Бабенко й Віталій Говоруха, керує нею Олександр Кондаков. Фірма почала вигравати тендери влітку 2010р. У січні 2014 р. вона отримала підряд КСП «Харківгорліфт» на ремонт житлових будинків за 6,43 млн грн.

Конкурент «НВО Східбуд» належить Сергію Куровському, директором є Сергій Приходько. Фірма зареєстрована у Харкові по проспекту Леніна, 36.

Там же прописане ТОВ «Вентто», із яким вона розіграла тендер Нацгвардії на капітальний ремонт корпусу №1 по вул. Академіка Проскури, 1 в Харкові за 6,70 млн грн.

Крім того, «Вентто» є правонаступником ТОВ «Торгове-виробниче об’єднання «Східбуд», яке знаходилося там само і мало спільний номер телефону з «НВО Східбуд» – +38067-574-23-76.

Залиште відповідь