У Райніна за допомогою рідних фірм розпиляли на будівництві колектора майже 5 мільйонів
05.11.2015   //   137 Переглядів

Департамент житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської облдержадміністрації 2 листопада за результатами тендеру уклав угоду з «Констракшн груп інтернешнл» щодо будівництва каналізаційного колектору в Богодухові вартістю 4,64 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Заплановано, що роботи пройдуть на вулицях Чалого, Загорульо, Урицького і закінчаться до кінця поточного року. Підрядник повинен буде виконати земляні роботи, змонтувати залізобетонні колодязі й укласти 884 м авунних труб.

ТОВ «Констракшн груп інтернешнл» належить Ігорю Морусу.

Єдиним конкурентом переможця на тендері було ТОВ «Лорем плюс» Людмили Шабанової. Їх пропозиція була на 0,31% дорожчою. При державній реєстрації фірма вказала телефонний номер +380577140182. Водночас цей же номер належить ТОВ «Констракшн груп інтернешнл» – це вказано на офіційному сайті фірми.

loremplusДиректором ТОВ «Лорем плюс» є Станіслав Можевітін. Він був відомий як один з засновників житлово-будівельного кооперативу «Улітка». Його партнерами у цьому кооперативі були син власника «Констракшн груп інтернешнл» Денис Морус та син прокурора АР Крим та колишнього прокурора Харківської області Василя Синчука – Олександр Синчук, який раніше також був серед співзасновників «Констракшн груп інтернешнл».

У вересні ці дві фірми вже розіграли між собою тендерна будівництво учбово-лабораторного корпусу в ХНУ ім. Каразіна. Результати торгів були відмінені.

Залиште відповідь