Улюбленець «Харківобленерго» побудує підстанцію в Первомайському за 21 мільйон
30.10.2015   //   132 Переглядів

Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації 26 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Донком» щодо реконструкції електропостачання комплексу очисних споруд м. Первомайський вартістю 21,30 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають бути виконані до кінця цього року. Планується побудувати трансформаторну підстанцію 2КТП-630/10 кВ, прокласти трасу від підстанції до очисних споруд, прокласти кабельні лінії й провести пусконалагоджувальні роботи.

Переможець торгів ПП «Донком» належить Ігору Білецькому, директором підприємства є Вадим Голубенко. Цього року фірма Білецького вже виграла тендерів у Департаменту капітального будівництва на 98,67 млн. грн. А згідно даних ВДЗ, ПП «Донком» с 2008 рок отримала замовлень на суму біля 0,50 млрд грн. Левова частина цих замовлень була отримана від АК «Харківобленерго».

У 2013 році «Донком» виграв тендер на будівництво водопроводу в Новомосковську. Тоді тендерний комітет допустив до участі в торгах фірму «Техекс-Буд», власником якої також був Білецький. Крім того, в тих торгах брало участь й ТОВ «Техностар», яке було єдиним конкурентом компанії Білецького й на цих торгах.

ТОВ «Техностар» належить Юрію Чубуку й їх пропозиція була на 1,1% дорожчою за переможця.

Варто відзначити, що фірма Чубука такожж приймала участь у тендері в Новомосковську

Залиште відповідь