- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Донецька міліція придбала собі Volkswagen за мільйон і Renault з переплатою

Головне Управління МВС України в Донецькій області 16 жовтня за результатами тендерів уклало угоди на придбання автомобілів на 1,50 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У ТОВ «Гранд Авто» придбали автомобільVolkswagen T5GP Kombi LR Classic 2.0 TDI 140PS 6G за 1 млн грн. Дев’ятимісний мікроавтобус має бути обладнано кондиціонером, підігрівом зовнішніх дзеркал та заднього вікна, світловими та звуковими спецсигналами і написом «міліція».

У ТОВ «Атлант – М ЮГ» придбали автомобіль спецпризначення Renault Dokker Autentigue за 495 тис грн. П’ятидверний автомобіль із дизельним двигуном 1,5 л має бути оснащено кондиціонером, обігрівом заднього вікна, світловими та звуковими спецсигналами і написом «міліція».

Це значно дорожче за ціни на комплектацію Autentigue автомобіля Renault Dokker із таким двигуном з відкритих джерелах. Наприклад, один з автоцентрів продає її по 336 тис грн. [1]

Крім того, нещодавно МВС купило 192 патрульні автомобілі Renault Dokker по 394 тис грн. [2] При цьому до тендерної ціни вже входить влаштування у автівці ізольованого відсіку для двох затриманих осіб, радіостанція та звуковий сигнал СГП-100.

Начальником Головного управління МВС України Донеччини є В’ячеслав Аброськін.