- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Кандидат «Оппоблоку» отримала від мерії Херсону 3 мільйони за ремонт ліфтів перед виборами

Департамент житлово-комунального господарства Херсонської міської ради у вересні-жовтні 2015 року перерахував ПрАТ «Херсонліфт» за капітальний ремонт ліфтів 3,34 млн грн.

Про це повідомляється на офіційному порталі публічних фінансів України «Є-дата» [1]

Кошти ПрАТ «Херсонліфт» були перераховані за постачання обладнання для капітального ремонту ліфтів, його проведення та технічне обслуговування ліфтів.

Роботи були проведені в будинках більш ніж на десяти вулицях Херсона. Серед них вулиці Комкова, Кутузова, Карбишева, 49 ГХД, Бориславське шосе, вулиці Ворошилова, Робоча та інші.

За вересень-жовтень Департамент ЖКГ Херсонської міськради здійснив більше 40 трансакцій на рахунки ПрАТ «Херсонліфт». Найбільший переказ коштів за один раз складав 224 тис грн.

В той же час, «Вісник державних закупівель» не містить інформації про оголошення департаментом міськради конкурсу на замовлення робіт з обслуговування ліфтів в Херсоні. Також не має цієї інформації в розділі про результати здійснених закупівель.

Власником 97,89% акцій «ПрАТ «Херсонліфт» є голова наглядової ради компанії Олена Дмитрук, якабалотується [2] до Херсонської міської ради від «Опозиційного блоку».