Оточення Близнюка розіграло 22 мільйони на ремонт шкіл Краматорська
12.10.2015   //   122 Переглядів

Управління освіти Краматорської міськради Донецької області 6 жовтня за результатами тендерів уклало низку угод на капітальний ремонт шкіл міста на загальну суму 21,82 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Строк виконання робіт за всіма угодами – до кінця року.

Загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №16 по вул. Л. Бикова, 7 відремонтує ТОВ «Будівельна компанія Крамміськбуд» за 10,47 млн грн.

Підряд передбачає заміну дверей, вікон на металопластикові пакети з потрійним склінням, утеплення цоколю, фасадів та покрівлі будівлі.

Єдиним допущеним до торгів конкурентом переможця було ТОВ «Строй-монтаж» із дорожчою на 8% заявкою. Пропозиції ПАТ «Промстроймонтаж» і ТОВ «АріС», які також були дорожчими, відхилили через неповний пакет документів.

Філію загальноосвітньої школи №6 по вул. Дитячій, 2 для відкриття двох дошкільних груп також реконструює «Будівельна компанія Крамміськбуд» за 6,60 млн грн.

Фірма має відремонтувати будівлю (в т. ч. перекриття) та два групових павільйони, замінити двері та вікна, виконати оздоблення стін, стель і підлоги, облаштувати інженерні системи, благоустроїти територію, а також придбати і встановити побутову техніку.

Єдиним конкурентом на цьому тендері теж був «Строй-монтаж» із різницею в ціні 1,05%.

Загальноосвітню школу №35 по вул. Ювілейній, 46 відремонтує ТОВ «Авескрамстрой» за 4,75 млн грн.

До переліку робіт увійшли демонтажні та підготовчі роботи, заміна дверей, вікон на металопластикові пакети з потрійним склінням, утеплення цоколю, фасадів та покрівлі, а також влаштування організованого водостоку, відмостки та асфальтованих доріжок.

Із переможцем конкурувало слов’янське ТОВ «Будартель СХ 65» із ціною пропозиції, вищою на 0,65%.

Засновниками «Будівельної компанії Крамміськбуд» є київське ТОВ «Промаудит», краматорські ТОВ «Альфамет» і ТОВ «Компанія з управління активами та адміністрування пенсійних фондів Укрмашінвест». Належить фірма Людмилі Ульященко та Олені Близнюк – невістці Анатолія Близнюка, екс-голови Донецької ОДА.

Співзасновником раніше був Максим Єфімов, який був гендиректором ПАТ «Енергомашспецсталь», де членом наглядової ради є Сергій Близнюк – син Анатолія Близнюка. Нині Єфімов – нардеп у фракції «БПП».

Фірма «Авескрамстрой» також заснована «Укрмашінвестом» та «Промаудитом» і належить Ульященко та Євгену Жемчугову.

«Строй-монтаж» належить Антону Товпизі із села Діброва Донецької області. У 2008-2010 роках він був директором у «Будівельній компанії Крамміськбуд».

Засновником «Будартель СХ 65» є Дмитро Салютін, а керівником – Олексій Молинь. Раніше фірмою керував Микола Христюк. Нещодавно компанія виграла тендер на ремонт житлового будинку у Слов’янську за 3,79 млн. грн.

Залиште відповідь