Комунальники відхилили через сумнівні довідки дешевші пропозиції, щоб купити насосів на 4,5 мільйони
12.10.2015   //   125 Переглядів

Комунальне підприємство «Херсонтеплоенерго» 1 жовтня уклало угоду з ТОВ «Мегаімпекс» щодо постачання водяних помп вартістю 4,51 млн гр. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

«Мегаімпекс» має до 1 листопада поставити тридцять два промислові насосні агрегати не раніше 2014 року виготовлення. Агрегати мають бути розраховані для перекачування води для си­стем опалення та повинні бути в зборі.

Загалом планується поставити 21 мережевий агрегат, 7 агрегатів для підживлення та 4 для подачі сольового розчину. Насоси будуть використані для котелень та для центральних теплових пунктів.

Крім «Мегаімпексу» свої пропозиції на торги подали ще п’ять фірм. Дві дешевші пропозиції – пропозиція ТОВ «Євро Груп Україна» з 4, 40 млн грн. та «Єгу Промпостач» з 3,92 млн грн., були відхилені через відсутність копії відомостей з ЄДПРОУ. Утім, за словами присутніх під час відкриття пропозицій директора ТОВ «Євро Груп Україна» Дмитра Панченка та менеджера ТОВ «Єгу Промпостач» Левітіна, відомості з ЄДРПОУ були надані у Витязі з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Також були відхилені пропозиції ТОВ «Київська насосна компанія» з 3, 37 млн грн. та ТОВ «Еквівес» на суму 5,29 млн грн, оскільки вони не відповідали заявленим технічним вимогам.

Таким чином, конкуренцію «Мегаімпекс» склало ТОВ «Сотрудничество», яке пропонувало поставити обладнання за 4,61 млн грн.

Згідно з даними ВДЗ, раніше ТОВ «Мегаімпекс» не перемагала в тендерах. Власником ТОВ «Мегаімпекс» є мешканець Херсону Дмитро Смагін.

Залиште відповідь