- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Фірми зі спільною електронною поштою розіграли ремонт школи за 5 мільйонів

Пісочинська селищна рада Харківської області 29 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Солметснаб» щодо реконструкції школи вартістю 5,06 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи будуть зроблені за адресою вул. Шевченка,52-а. До кінця 2016 року тут планується зробити демонтаж старої будівлі, на її місці залити новий фундамент, побудувати нові стіни та перегородки, нову покрівлю, утеплити фасад, встановити двері, вікна, облаштувати підлогу, побудувати роздягальні, зробити внутрішні ремонтні роботи.

Крім того, підрядник повинен виконати роботи з будівництва інженерних мереж та встановити тепловий пункт.

За даними [1] місцевої влади, ремонтно-будівельні роботи дадуть можливість відкрити в Пісочинській ЗОШ І-ІІІ ступенів.додаткові класи, їдальню з харчоблоком, обладнати туалети та встановити сучасну котельню.

ПП «Солметснаб» належить Миколі Лютому та Ігору Шкурко, останній відомий як замдиректора КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство». Нещодавно два його підприємства придбали [2] у міськради землю за пільговими умовами.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Престиж Буд Сервіс». Їх пропозиція була дорожчою на 380 тис грн. Підприємство створено 4 березня цього року, має статутний внесок 100 грн. і записане не Варібрус Лану Юріївну. Ця фірма вже встигла виграти [3] тендерів на 17,5 млн грн.

У реєстрі юридичних осіб у двох підприємств вказаний одна й та сама електронна пошта:avtosila@ukr.net [4].