Нацгвардія за 7 мільйонів замовила ремонт свого корпусу фігуранту тендерних махінацій
17.09.2015   //   135 Переглядів

Військова частина 3017 Національної гвардії 9 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Вентто» щодо капітального ремонту корпусу №1 за адресою вул. Академіка Проскури, 1 в Харкові вартістю 6,70 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Буде проведено капітальний ремонт четвертого, п’ятого та шостого поверхів будівлі корпусу. Роботи планується виконати до 31 грудня 2015 року.

Передбачені роботи з демонтажу перекриття та встановлення нового. На підлогах будуть зроблені стяжки, укладений лінолеум та керамічна плитка. Крім того, буде встановлена системи опалення, каналізації та водопроводу, сушіння одягу та електроосвітлення.

Загальна площа ремонтних робіт не відома. Техзавданням передбачено, що лінолеум мають укласти на площі 2 040 кв м.

За даними «Наших грошей», ремонтні роботи в корпусі вже ведуться.

ТОВ «Вентто» зареєстровано в Харкові Сергійом Кожевніковим.

Єдиним конкурентом ТОВ «Вентто» під час торгів було ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «Східбуд» Сергія Кіровського, яке вказало ту ж саму адресу, що й переможець – м.Харків, пр-т Леніна, 36.

У судовій справі ТОВ «Вентто» вказано як правонаступник ТОВ «Торгове-виробниче об’єднання «Східбуд», яке зареєстроване за тією ж адресою. Обидва «Східбуда» мають один контактний мобільний номер телефону: +38067-574-23-76.

Крім того, харківські правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом розтрати службовими особами коштів ВП «Північна ЕС» ДП НЕК «Укренерго» у великих розмірах. Слідчі підозрюють, що в серпні 2014 року службові особи держкомпанії, діючи в інтересах ТОВ «Вентто», навмисно порушили тендерне законодавство при проведенні двох конкурсів – «Роботи з влаштування системи кондиціювання ГЩУ ПС 330 кВ «Залютине» та «Роботи з влаштування системи кондиціювання ГЩУ ПС 330кВ «Артема». За підрахунками правоохоронців, такі дії службових осіб держкомпанії призвели до розтрати 0,35 млн грн.

На цих торгах також одним з конкурентів ТОВ «Вентто» було ТОВ «НВО «Східбуд».

Довідково про дешевші ремонти

Військова частина 3066 МВС України 9 вересня уклала угоду з ТОВ БВК «Альтера» на послуги з капітального ремонту гуртожитку с.Старе (Київської області) на суму 4,83 млн грн. Заплановано відремонтувати 1700 кв м.

В липні Міський медичний центр проблем слуху та мовлення «СУВАГ» замовив капітальний ремонт нежилого корпусу в Києві за 4,43 млн грн. Протягом 2015-2016 років буде зроблені нова підлога, відремонтовані стіни, система вентиляції, опалення та освітлення, а також проведено благоустрій прилеглої території. Заплановано, цементна стяжка буде покладена на площі 1294 кв м.

Залиште відповідь