- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Координатор Медведчука у Запоріжжі отримав 4,5 мільйона на ремонт скверу

КП «Управління Капітального будівництва» 11 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Інженерно-будівельне підприємство «Форт» на реконструкцію скверу по вул. Бочарова–вул. Чарівній в Шевченківському районі Запоріжжя вартістю 4,49 млн грн.

Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя [1]» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Підрядник має улаштувати естакаду, декоративну стінку, майданчик подіуму, замостити територію бетонними тротуарними плитами чи формованою плиткою, знести старі дерева і кущі та висадити нові, спорудити альпійську гірку, замінити зовнішнє освітлення, встановити дитячі ігрові пристрої (гірки, каруселі тощо).

Загалом на торги подалося п’ять учасників, пропозиції трьох відхилили.

Так, пропозиція ПП «Спецбудкомплект–плюс» в 5,17 млн грн. була відхилена через те, що фірма не подала довідку про досвід виконання подібних робіт та про те, що воно не перебуває в стані банкрутства. «Спецбудкомплект–плюс» належить Василю Завгородньому, екс-члену Запорізького виконкому, його дружина, Людмила Завгородня, є депутатом [2] Запорізької міськради.

ТОВ «Мега–ТЕК»  з пропозицією 3,65 млн грн не допустили до торгів через помилки

помилки в локальному кошторисі. Через помилки в локальному кошторисі була відхилена і пропозиція в 4,70 млн грн. від ТОВ «Рондо»ю

Відтак, конкурувало «Форт» лише з пропозицією ТОВ «Центр будівельних технологій» вартістю 4,72 млн. грн.

«Інженерно-будівельне підприємство «Форт» [3] контролюється екс-депутатом Запорізької міськради Євгеном Першиним. Як члена земельної комісії його затримували [4] при отриманні хабара в розмірі $1500. В 2009-2010 він очолював [5] виборчу кампанію Інни Богословськогої на президентських виборах. В 2010 році балотувався [6] під №2 до Запорізької міськради за списками Всеукраїнської партії трудящих. При цьому очолював список Артем Тимченко [7] – нинішній член парламенту так званої «Донецької народної республіки». В 2012 році Євген Першин став регіональним координатором [8] »Українського вибору» Віктора Медведчука.