- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Нацгвардія дозволила фірмам з однаковим телефоном розіграти між собою мільйон

Національна академія Національної гвардії України 2 вересня уклала угоду з ПП «Фасад-Сервіс» щодо поточного ремонту приміщень навчального центру вартістю 0,75 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають бути виконані до 31 вересня 2015 року.

Згідно з технічною документацією, планується відремонтувати приміщення кафедри навчального центру у Вівчанському районі Харківської області. Роботи будуть проведені за такими параметрами: стіни – 770,91 м2; підлога – 314,53 м2; стеля – 314,53 м2. Підрядник повинен відштукатурити стіни, установити дверні блоки, зробити перегородки з гіпсокартону, покласти лінолеум, встановити котел на твердому паливі та прокласти інженерні мережі.

Роботи буде виконувати ПП «Фасад-Сервіс», яка належить Назару Ковтуну. Минулого року ця фірма отримана від Обласного комунального виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром» (Харків) «Держпрому» 5,78 млн. грн. за капітальний ремонт приміщень ОДА, які постраждали [1] під час захоплення будівлі сепаратистами.

Цього року вона отримала декілька підрядів від «Держпрому» та Нацгвардії на загальну суму 11,55 млн грн.

Єдиним конкурентом ПП «Фасад-Сервіс» на останніх торгах було ТОВ «Дока-буд», яке запропонувало виконати роботи на 1800 грн. дорожче. Засновниками підприємства є Сергій Рудика, Антон Афанасьєв, Владислав Кутовий та Теймур Ісмаілов.

Для участі в торгах обидва конкуренти вказали схожі номери телефону. Зокрема, телефон, який вказала фірма «Дока-буд» – (057)717-61-53 – є контактним на офіційному сайті [2] «Фасад-сервісу».