Нацгвардія дозволила фірмам з однаковим телефоном розіграти між собою мільйон
14.09.2015   //   149 Переглядів

Національна академія Національної гвардії України 2 вересня уклала угоду з ПП «Фасад-Сервіс» щодо поточного ремонту приміщень навчального центру вартістю 0,75 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають бути виконані до 31 вересня 2015 року.

Згідно з технічною документацією, планується відремонтувати приміщення кафедри навчального центру у Вівчанському районі Харківської області. Роботи будуть проведені за такими параметрами: стіни – 770,91 м2; підлога – 314,53 м2; стеля – 314,53 м2. Підрядник повинен відштукатурити стіни, установити дверні блоки, зробити перегородки з гіпсокартону, покласти лінолеум, встановити котел на твердому паливі та прокласти інженерні мережі.

Роботи буде виконувати ПП «Фасад-Сервіс», яка належить Назару Ковтуну. Минулого року ця фірма отримана від Обласного комунального виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром» (Харків) «Держпрому» 5,78 млн. грн. за капітальний ремонт приміщень ОДА, які постраждали під час захоплення будівлі сепаратистами.

Цього року вона отримала декілька підрядів від «Держпрому» та Нацгвардії на загальну суму 11,55 млн грн.

Єдиним конкурентом ПП «Фасад-Сервіс» на останніх торгах було ТОВ «Дока-буд», яке запропонувало виконати роботи на 1800 грн. дорожче. Засновниками підприємства є Сергій Рудика, Антон Афанасьєв, Владислав Кутовий та Теймур Ісмаілов.

Для участі в торгах обидва конкуренти вказали схожі номери телефону. Зокрема, телефон, який вказала фірма «Дока-буд» – (057)717-61-53 – є контактним на офіційному сайті «Фасад-сервісу».

Залиште відповідь