- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Кіровоградська мерія віддала «запасній» фірмі свого улюбленця майже 7 мільйонів

Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міськради планує укласти 11 вересня договір на проведення капітального ремонту по вул. Пушкіна на суму 5,57 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Переможцем тендеру на ремонт вул. Пушкіна визнано ТОВ «ПФ», власником котрої є Мхитарян Марат Грачкович. Це перший тендер виграний товариством за останні три місяці.

Крім того, з фірмою заплановано підписати до кінця вересня ще два договори на ремон доріг на загальну суму 1,21 млн грн.

Незважаючи на те що договір між міською радою та ТОВ «ПФ» ще не підписано, вже 4 вересня фірма розпочала ремонт, обіцяючи завершити його до 14 вересня. Про це повідомляє офіційний сайт [1]Кіровоградської міськради.

Марат Мхитарян є власником ще однієї будівельної фірми – ПП «МАМ-Сервіс». Лише за останні три місяці, за інформацією «Вісника державних закупівель», фірма отримала 10 підрядів на загальну суму 18,01 млн. грн.

Нагадаємо, у травні цього року суд визнав [2] недійсним договір з «МАМ-Сервіс» на реконструкцію вулиці Воровського в Новоукраїнці Кіровоградської області у зв’язку з відсутністю необхідної для виконання робіт техніки. Крім того фірмою була подана недостовірна інформація щодо попереднього досвіду роботи в цьому напрямку.