Двоє луганських сепаратистів придбали дорогі квартири у Києві після створення ЛНР (фото)
07.09.2015   //   137 Переглядів

Родина екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Струка (на фото праворуч) цього літа придбала дві квартири у житловому комплексі Новопечерські Липки у Києві, повідомляє «Гарна хата».

драгомирова-20струк

Дружина Струка Олена придбала квартиру площею 115 кв.м. по вул.Драгомірова, 20а у липні, а у червні квартиру в 125 квадратів у тому ж будинку отримала в подарунок донька сепаратиста Каріна Марченко-Струк.

карына-струкВ декларації Володимира Струка за 2013 рік зазначений загальний прибуток всієї родини у 240 тис.грн. та відсутність заощаджень.

Володимир Струк у квітні 2014 року брав участь в засіданні «народної ради Луганської області» разом із Олегом Царьовим. Тоді Володимир Струк закликав голів місцевих рад провести «референдум» в області. За кілька місяців майно Струка в Луганській області було «націоналізовано» терористами ЛНР. Самого Струка у жовтні 2014 року затримували «правоохоронні органи ЛНР», однак за інформацією ЗМІ – відпустили після погроз з боку бойовиків. Згідно з даними Генеральної прокуратури України Струк організовував та спонсорував терористичні угруповання на сході України.

Як розповідала програма Гроші (1+1), Каріна Марченко-Струк мешкає у Києві та активно публікує фото зі свого відпочинку у клубах Києва та Європи.

В липні 2014 року придбала елітне житло в Києві і дружина екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Медяника. Згідно даних «Гарної хати», у липні Олена Медяник отримала свідоцтво на право власності на квартиру площею 270 кв.м. та два паркомісця у ЖК Капітолій на Хрещатику, 27б. Забудовник відносить цей житловий комплекс до класу еліт та зазначає, що це перша новобудова на Хрещатику за останні 50 років.
медяниккапитолийПрикметно, що нині нерухомість заарештовано в інтересах самого Володимира Медяника. В реєстрі зазначено, що арешт накладено в грудні 2014 року Саксаганським районним судом Кривого Рогу та Печерським судом Києва в інтересах Медяника Володимира Юрійовича. Таким чином українські суди ухвалили низку рішень в майнових інтересах посібника терористів.

В декларації Володимира Медяника за 2013 рік значиться 240 тис грн. загального річного прибутку. Заощадження у банках – 6 тис грн. Водночас 116 мільйонів гривень зазначені як внески у статутні капітали підприємств. Окрім того Медяник володів шістьма земельними ділянками і двома квартирами, а також 8-ма транспортними засобами серед яких Mercedes-Benz S500L, Land Rover Defender, Honda GL 1800А7, BMW R1200 GS.

Нагадаємо, Володимир Медяник відзначився відкритою підтримкою анексії Криму та сепаратистських мітингів у Луганську.

Залиште відповідь