- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

«Регіонал» отримав від колег-депутатів землю в зеленій зоні

Херсонська міська рада 28 серпня затвердила виділення депутату міськради Миколі Каракозу у власність шляхом викупу 0,005 га зеленої зони. Про це повідомляють [1] «Херсонські Факти».

Каракоз отримав ділянку для «будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (розширення присадибної ділянки)». Це дасть йому можливість розширити територію свого будинку, який побудований поруч по вул. Гагаріна, 43-а.

Нагадаємо, згідно з [2] «Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України», на об’єктах благоустрою зеленого господарства забороняється виконувати земляні, будівельні та інші роботи без дозволу, виданому в установленому порядку.

Микола Каракоз став депутатом Херсонської міськради у 2010 році від Партії регіонів.

Інформації щодо права власності на дані земельні ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно відсутня.

До речі, Каракоз став єдиним, кому херсонські депутати на останній сесії погодилися задовольнити земельне питання. Наприклад, міськрада не дозволила ТОВ «Південний регіон» почати розробку технічної документації для оформлення права оренди земельної ділянки площею 2,12 га. Ця фірмавходить [3] до орбіти родини голови Херсонської ОДА Андрія Путілова.