- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

На реконструкцію аеропорту Запоріжжя дають 5,5 мільйонів з титульним листом замість техзавдання

КП “Міжнародний аеропорт Запоріжжя” за результатами тендеру 5 серпня уклав угоду з ТОВ “Центр будівельних технологій” на капітальний ремонт будівлі аеровокзалу вартістю 5,59 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Що конкретно входить до переліку робіт невідомо – комунальне підприємство опублікувало у “ВДЗ” лише титульну сторінку конкурсної документації.

Загалом в торгах взяли участь шестеро учасників. Пропозиції двох з них – ТОВ “ПБК “Запоріжбуд” і ПП “Виробничо-будівельне підприємство “Мегаполіс” – були дешевшими, але з невідомих причин з ними не уклали угоду. Протоколів про відхилення конкурсних пропозицій у “ВДЗ” не опубліковано, критерії оцінки, які входять до документації торгів, невідомі.

Загалом за останні кілька місяців фірма “Центр будівельних технологій” отримала [1] підрядів на 50,25 млн. грн., зокрема і на реконструкцію приміщень оржонікідзевської райлікарні  в Запоріжжі під діалізний центр вартістю 28 млн. грн. [2]

Фірмою “Центр будівельних технологій” володіють Михайло Макушин, Сергій Дідович і Вікторія Дідович. Сергій Дідович в 2010 році був в першій п’ятірці списку партії [3] “Справедливість” на виборах до облради, разом з Василем Хотлубеєм і Сергієм Завгороднім – чоловіком депутата [4] Запорізької міськради Наталії Завгородньої.