У Харкові комунальники віддали 5 мільйонів на заміну труб маловідомій фірмі
10.08.2015   //   132 Переглядів

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради 3 серпня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Бренд-Корвет» на послуги з поточного ремонту магістральних водопровідних мереж на суму 5,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно технічних завдань, підрядник повинен замінити 1,22 км сталевих труб на труби з поліетилену. Роботи повинні бути виконані протягом 2015 року.

ТОВ «Бренд-Корвет» належить Георгію Мурзичу та Олегу Брайону. Директором з липня 2015 року є Станіслав Сільченко.

Але телефони, які вказані «Бренд-Корвет» у тендерній документації належать компанії «Ікон». Власником цієї фірми зараз є Хакім Гасанов. Він є засновником цілої низки фірм, зокрема донецької ТОВ «ПМК-45» та ТОВ «Інтермосфін». За адресою останньої знаходиться ПП «Інтермосфін», яку ЗМІзвинувачували у шахрайстві при видачі кредитів. ТОВ «ПМК-45» також була об’єктом критичнихпублікацій через неякісне виконання робіт за державні кошти.

За інформацією «Вісника державних закупівель», «Бренд-корвет» тільки раз отримувало державні замовлення, в 2014 році поставила ДП «НЕК «Укренерго» мастила.

Єдиним конкурентом «Брент-Корвету» під час торгів було ТОВ «РБФ». Засновниками цього підприємства є Олександр Знова та Микола Серіков. Їх пропозиція була лише на 1 тис грн. або 0,02% дорожчою за конкурентів.

Залиште відповідь