- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Депутат-«регіонал» відремонтує корпус Херсонського училища фізкультури за 6 мільйонів

Управління капітального будівництва Херсонської облдержадміністрації 31 липня 2015 року уклало угоду з ПАТ «Пересувна механізована колона № 156» ремонту будівлі філії Херсонського вищого училища фізичної культури у м.Скадовськ на суму 6,15 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Технічні завдання передбачають повну реконструкцію корпусу учбового закладу. Роботи триватимуть з липня по грудень 2015 року.

Конкурентом ПАТ «Пересувна механізована колона № 156» було ПАТ «Пересувна механізована колона №132», але пропозиція товариства була дорожчою – 7,99 млн грн. Кінцевим бенефеціаром ПАТ «Пересувна механізована колона №132» є Рибалко Сергій Вікторович. Це депутат [1] Херсонської облради, входить до групи «Аграрії Херсонщини». В своїй біографії він вказав, що з 1992 року очолює фермерське господарство «Аделаїда». До виборів 2010 року він очолював фракцію «БЮТ» в херсонській облраді.

Головою наглядової ради ПАТ «Пересувна механізована колона № 156» є депутат [2] Скадовської районної ради від «Партії Регіонів» Микола Сокольчук. Керівник підприємства – Вадим Сокольчук.