- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

В прифронтовому Артемівську капітально відремонтують дві вулиці за 4 мільйони

Відділ розвитку міського господарства Артемівської міськради Донецької області уклало дві угоди з ТОВ «Данком» про капітальний ремонт міських вулиць вартістю 4,29 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Данком має провести аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Оборони, поклавши 5,00 тис м кв асфальтобетону. Ще фірма має покласти 8,85 тис км м асфальтобетону на вулиці Шевченка.

Технічними завданнями тендеру передбачено, що фірма має зняти 5 см існуючого асфальтобетонного покриття і покласти нове.

Розрахунки показують, що середня ціна капітального ремонту вулиці Шевченка складе 305 грн./кв м, а вулиці Оборони – 316 грн./кв м.

Засновником ТОВ «Данком» є Андрій Довгополов, який раніше був прописаний в Донецьку. До останнього часу там було зареєстровано і «Данком», яке сьогодні має юридично переїхало до Артемівська.

В кінці минулого року фірма приймала участь в тендері на ремонт доріг, де в своїй документаціївказала [1] номер телефону, що належав ТОВ «Мегатрейд-Схід». Це підприємство в кінці 2014 рок убуло зареєстровано роване на Сергія Котельнікова і кіпрську компанію «Ейдію Файненшиал Кампані ЛТД». На сьогоднішній день в списку засновників Котельникова замінив Дмитро Лобанов.

«Мегатрейд-Схід» і Довгополов є співзасновниками донецького підприємства «Дорожньо-ремонтно-будівельне об’єднання 1».

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС», пропозиції якого виявилися вищими.

Засновником і директором ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС» є Тарас Палій, син колишнього генерального директора ДП «Дніпропетровський облавтодор».

Нагадаємо, Артемівськ знаходиться під контролем української влади. Медіа центр РНБО 30 липня повідомив, що ситуація під Артемівськом погіршується. [2] Бойовики масштабно обстріляли село Миколаївка, яке знаходиться на півдорозі між Артемівськом і Горлівкою. Відстань між цими містами складає 40 км.