«Харківводоканал» закупив реагентів для очищення води на десять мільйонів
03.08.2015   //   119 Переглядів

КП «Харківводоканал» 24 липня за результатами тендеру уклало декілька угод з ПП «Сервіс О.К.» на закупівлю реагентів на суму 10,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено 60,38 т флокулянтів – реагентів, призначених для очищення води від зважених та колоїдних часток. Ціна за тонну реагента марки «Праєстол 853 ВС» склала 150 тис грн., а вартість тони реагента марок «Праєстол 859 ВС» та «Праєстол 854 ВС» – 186 тис. грн.

Участь у тендері взяли дві фірми: ПП «Сервіс О.К.» і ТОВ «Технології Енергозбереження Сервіс». Пропозиція останніх була дорожча на 5%.

Засновником ПП «Сервіс О.К.» є Володимир Червонюк.

Одноосібним власником компанії ТОВ «Технології Енергозбереження Сервіс» є Віктор Крайнєв. Фірма є представником російської ТОВ Валком» в Україні.

За даними «ВДЗ», ПП «Сервіс О.К» цього року виграло три тендера на загальну суму 54,18 млн. грн. Крім тендеру КП «Харківводоканал», фірма Червонюка виграла тендер у ПАТ «АК «Київводоканал» та ТОВ «Запорізький тітано-магнієвий комбінат».

Конкурентом ПП «Сервіс О.К» під час тендеру на київському водоканалі також виявилося ТОВ «Технології Енергозбереження Сервіс». Крім того, на цей тендер прийшли представники ТОВ «Енергохімсервіс», але їх пропозицію відклонили через проблеми з документацією.

Залиште відповідь