Батько першого заступника «Укроборонпрому», проробивши все життя тюремником, очолив оборонний завод
31.07.2015   //   168 Переглядів

Керівником Херсонського державного заводу «Палада» призначено Володимира Пінькаса. Про цеповідомив концерн «Укроборонпром».

Пінькас став переможцем конкурсу, який провів концерн для вибору нового керівника для херсонського підприємства. За даними ЗМІ, в конкурсі приймали участь шість претендентів.

Пінькас з 2001 року по лютий 2015 року очолював управління Державної пенітенціарної служби в Херсонській області. До цього працював також в закладах пенітенціарної системи.

Син Володимира Пінькаса Сергій займає посаду першого заступника державного концерну «Укроборонпром». Пінькас – земляк керівника концерну Романа Романова, який був керівникомвиборчого штабу Петра Порошенка в Херсонській області. Крім них родом з Херсонщини також є директор департаменту з нагляду за фінансово-господарською діяльністю Артур Херувімов, а також керівник державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» (ЖБТЗ) Михайло Мосін.

ХДЗ «Палада» – найбільший в світі будівельник плавучих доків на залізобетонних понтонах.

Сергій Пінькас раніше очолював ТОВ «Мірекл», яке він заснував разом з киянкою Тетяною Котовою. Але в 2011 році діяльність фірми була припинена.

Залиште відповідь