- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Столичний слідчий переоформив на маму базу в Бердянську ціною півмільйона доларів

screenshot-alga-dom.com-2015-07-29-22-15-57 [1]Заступник начальника управління Головного слідчого управління МВС України Дмитро Бут володів базою відпочинку на Бердянській косі, яку пізніше переоформив на батьків. Про це йдеться всюжеті [2] «Слідство. Інфо».

Свої координати Бут залишив в оголошенні [3] від листопада минулого року про продаж бази відпочинку площею 360 кв. м. за $470 тис.

Згідно опису, база позиціонується як «гостьова вілла» з двома цегляними двоповерховими будинками, загалом база має 12 номерів.

Document-page-001 [4]Спочатку в телефонній розмові Дмитро Бут заперечив свій стосунок до бази відпочинку. За кілька хвилин він перетелефонував журналісту і розповів, що база відпочинку оформлена на батьків, і він лише допомагає вже літнім людям з продажем. Водночас Бут зазначив, що раніше база відпочинку була оформлена безпосередньо на нього.

«Наші гроші. Запоріжжя [5]» отримали витяг з реєстру прав власності на вказаний будинок. Власником все ще значиться Бут Тетяна Федорівна, вочевидь мати Дмитра Бута.

Більше фотографій бази міліціонера тут [5].