В Ізюмі дорогу ремонтують за мільйон, незважаючи на скасований тендер
24.07.2015   //   122 Переглядів

В місті Ізюм Харківської області на ремонт дорожнього покриття по вулиці 20-річчя Жовтню витратили 1,2 млн. грн, хоча тендер на проведення робіт було відмінено.

Як повідомляє сайт Ізюмської міськради, працівники ВАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління» станом на 2 липня проводили капітальний ремонт частини дорожнього покриття вул. 20 років Жовтню.

Запланована площа ремонту 3057 кв м. Усього задіяно шість одиниць спецтехніки. На ремонт дороги використано 1,198 млн грн. з міського бюджету.

В травні Управління житлово-комунального господарства Ізюмської міськради Харківської області провело тендер на ремонт дорожнього покриття вул. 20 років Жовтню.

У торгах взяли участь три компанії. У тендерного комітету були претензії до двох із них щодо повноти пакету документів. Разом з тим інформація про відхилення якоїсь із пропозицій у ВДЗ відсутня. Тільки навпроти фірми-переможця зазначено, що необхідні документи в наявності.

Переможцем став ПАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління», з яким було заключено угода, хоча більш дешевша пропозиція була у ТОВ «Євробуд Плюс».

ПАТ «ШРБУ» планував зробити ремонт дороги з розрахунку 37 701 грн. за 100 кв. метрів дороги.

Як повідомляється у «Віснику державних закупівель», 4 червня результати тендеру були відмінені, через «неможливість усунути порушення, що виникли через порушення законодавства».

Інформації про нові торги у «Віснику» немає.

«Шляхове ремонтно-будівельне управління» зареєстроване у м.Ізюм Харківської області. Найбільшим пакетом акцій 24% володіє голова правління Ніна Гончар.

Залиште відповідь