- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Брат бас-гітариста «Океан Ельзи» отримає півтора мільйони від Харківського метрополітену

КП «Харківський метрополітен» 20 липня уклало угоду з ФОП Дудко Андрій Юрійович на поставку термопапіру для автоматичних кас. Вартість угоди складає 1,689 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про поставку 14 200 рулонів папіру по 119 грн. з такими параметрами: ширина – 58 мм., діаметр рулону – не більше 147 мм., довжина папіру у рулоні-227 м, щільність – 68 г/кв.м., пластикова втулка, внутрішній діаметр-14,6мм, термослой зовні.

Такі параметри термопапіру не є стандартними. Зокрема, більш популярні та дешевші варіанти папіру шириною 57 мм, у менших рулонах та з параметром щільності 65 г/кв.м.

ТОВ «Караван» Олега Лемешева пропонувало поставку за 718 тис. грн., але пропозиція була відхилена через те, що щільність зразка їх паперу склала 46 г/кв.м.

Єдиним конкурентом ФОП залишилось ТОВ «Український папір» Володимира Михайленка. Їх пропозиція була на 200 тис. дорожча.

ФОП зареєстрований у Харкові, на проспекті Леніна, 12. Братом Андрія Дудка є Денис Дудко – бас-гітарист гурту «Океан Ельзи» [1].