Комунальникам тротуар в Південному мікрорайоні допомагають ремонтувати за мільйон “радикал” Ляшка і фірма, яку ловили на підробці документів
23.07.2015   //   97 Переглядів

КП “Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів” 8 червня уклало дві угоди на реконструкцію тротуару по вулиці Новокузнецькій Південного мікрорайону Запоріжжя загальною вартістю 1,04 млн. грн. Відповідна інформація опублікована в реєстрі укладених договорів комунальних підприємств на  сайті мерії.

Половину, 520 тис. грн., отримає ТОВ “Дорбудгалактика”, яке зареєстроване в місті Знам’янка, Кіровоградської області в листопаді 2014 року. Власником значиться мешканець Макіївки Донецької області Дмитро Дьомочкін. Директор – Смалько Володимир Анатолійович. Людина з таким ПІБ відома як представник на позачергових парламентських виборах восени минулого року Радикальної партії Олега Ляшка в окрузі №102 з центром саме в Знам’янці.

Ще 520 тис. грн. за роботи отримає ТОВ “Борис Груп” Бабкена Мелкумяна, також зі Знам’янки. В 2013 році “Борис Груп” отримало держпідряд вартістю 1,03 млн. грн. на поточний ремонт дорожнього покриття вулиць міста Світловодськ. Для перемоги в тендері тодішній директор Борис Мелкумян підробив документи стосовно кількості працівників, наявної техніки, виконання аналогічних робіт тощо. Згідно затвердженої угоди про визнання винуватості, Мелкумяну призначили штраф і заборонили протягом року займати керівні посади. Після цього директором фірми оформили Миколу Дрюченка.

Свого часу Борис Мелкумян очолював “Буд-Імпекс 2012″ Аркадія Вердіяна, яке в 2011 році отримувалозамовлення від Запорізької ОДА на ремонт дороги в  провулку Шкільному в с. Бурчак Михайлівського району та по вулиці Пушкіна в смт. Веселе Веселівського району загальною вартістю 481 тис. грн.

Нагадаємо, угоду вартістю 2,63 млн. грн. на реконструкцію непарної сторони тротуару по вул. Новокузнецькій КП “Управління Капітального будівництва” уклало з КП Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів” в травні. Згідно інформації у “Віснику держзакупівель”, роботи мали завершити в 2017 році. В той же час, за повідомленням прес-служби мерії, реконструкцію тротуару довжиною близько 2 км і шириною близько 4 метрів мають завершити до Дня Незалежності 2015 року.

Залиште відповідь