Ремонтуватиме бердянську прокуратуру фірма екс-губернатора Запоріжжя
17.07.2015   //   141 Переглядів

Прокуратура Запорізької області за результатами тендеру 14 липня уклало угоду з ПП “Сантехмонтаж-плюс” на поточний ремонт будівлі Бердянської міжрайонної прокуратури, розташованої по пр. Перемоги, 4 у м. Бердянську. Вартість угоди становить 481 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Підрядник до кінця року має підготувати стіни та покрити їх фарбою чи шпалерами, подекуди відновити подекуди паркетне покриття, частину підлоги покрити ламінатом чи керамічною плиткою,  замінити дверні блоки, влаштувати підвісні стелі гіпсокартонними або гіпсоволокнистими листами, змонтувати підвідну каналізацію до будинку.

Єдиним конкурентом переможця торгів стало ПП “Тандем” мешканця Бердянську Володимира Журавля.

“Сантехмонтаж-плюс” належить Олександру Казанцеву. Він же є співвласником разом з Надією Казанцевою ТОВ “Сантехмонтаж”. Останнє виконувало ремонті роботи на КП “Приморська центральна районна лікарня” в якості субпідрядника  ТОВ “Азовекспресбуд”, яке отримало замовлення на реконструкцію лікарні вартістю 22,24 млн. грн. за результатами тендеру в жовтні 2011 році. На тендері єдиним конкурентом “Азовекспресбуд” було саме “Сантехмонтаж”.

ТОВ “АзовЕкпресбуд” зареєстроване на Марину Гречко. Вона також є співвласницею ТОВ “Оазис”. Свого часу директором та співвласником “Оазису” був чоловік Марини Гречко – Віктор Гречка, нинішній депутат Бердянської міськради від Народної партії. Партнером Віктора Гречки по “Оазису” був колишній мер Бердянська, народний депутат від Народної партії в 2007-2012р.р. Валерій Баранов.

Як повідомляв Pro.berdyansk.biz, будучи народним депутатом, ще не знаючи порядок “нарізки” одномандатних округів, голова бюджетного комітету Валерій Баранов особисто лобіював виділення коштів на ремонт лікарні в Приморську. При цьому, співробітники ТОВ “АзовЕкпресбуд” називали Валерія Баранова та Віктора Гречку реальними керівниками підприємства.

Нагадаємо, Валерій Баранов в 2012 році програв вибори по одномандатному округу №78 Олександру Пономарьову. В березні 2014 році Баранова призначили головою Запорізької облдержадміністрації. Після програшу на позачергових парламентських виборах на одному з запорізьких округів Петру Сабашуку, звільнився з посади голови ОДА в жовтні 2014 року.

Залиште відповідь