- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Мерія Кіровограда заплатить 2,6 мільйони фірмі, яку вже ловили в обмані на тендері

Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міськради 7 липня уклало угоди на поточний ремонт доріг на суму 3,17 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більшість підрядів на 2,58 млн грн. отримало ПП «МАМ – Сервіс» на ремонт дороги по вулицях П’ятихатська, Яновського (від вул. Ушакова до вул. Садової), ремонт дороги від вул. Великої Пермської до вул. Куроп’ятникова.

«МАМ-Сервіс» належить кіровоградцю Марату Мхитаряну. Фірма почала вигравати тендери з минулого року.

У травні цього року суд визнав [1] недійсним договір з «МАМ-Сервіс» на реконструкцію вул.Воровського в м.Новоукраїнка Кіровоградської області. З’ясовано, що фірма не мала зареєстрованих транспортних засобів, необхідних для виконання робіт і при цьому зобов’язувалась виконувати договір без субпідрядника. Також «МАМ-Сервіс» подала на тендер недостовірну інформацію про те, що нібито раніше виконувала роботи по ремонту доріг. Однак зазначені у договорах контрагенти повідомили, що ніколи не співпрацювали з «МАМ-Сервіс».

Решту 0,59 млн грн. заплатять за ремонт дороги по пр. Петровського і вул. Ельворті. Виконавцем робіт буде ПП «МП Діск» Сергія Желудченка.