- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

У Кернеса дають «регіоналу» 40 мільйонів на ремонт вулиць

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 7 липня уклав угоди з ТОВ «Дорожньо-будівельна компанія «Уровень» про капітальний ремонт вулиць на суму 40,37 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Найбільше 18,28 млн грн. виділять на ремонт вулиці Трінклера. Довжина ремонтованої ділянки складає 1,2 км. Передбачено ремонт покриттів проїжджої частини, трамвайного шляху, тротуарів, перевлаштування перибриків, заміну люків, встановлення пандусів, кронування дерев і корчування пнів.

Ще 6,78 млн грн. піде на капремонт вулиці Лялі Убийвовк на ділянці між вул. Клочківська і вул. Олексіївська протяжністю 1 км.

Також 8,18 млн грн. коштуватиме ремонт вул. Халтуріна на ділянці від Салтівського шосе до просп. П’ятдесятиріччя СРСР протяжністю 1,3 км.

Вулицю Руставелі на ділянці від площі Руднєва до вул. Кірова ремонтуватимуть за 5,40 млн грн. Протяжність ділянки – близько 1 км.

Ремонт вулиці Маяковського від вул. Сумської до вул. Трінклера обійдеться в 1,74 млн грн. Йдеться про ділянку довжиною 160 м.

Всі ці підряди дісталися ТОВ «Дорожньо-будівельна компанія «Уровень» яке заснували депутат Чугуївської райради Валерій Пєвнєв [1], обраний від Партії регіонів, та компанія з управління активами «Фінекс-капітал» Ігоря Когута та Лади Крімерман.