- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Запорізька держохорона задовольнилася Ланосами по 180 тисяч, на відміну від СБУ з позашляховиками за півмільйона

Управління державної служби охорони при ГУ МВС України в Запорізькій області за результатами тендеру 30 червня уклало угоду з ТОВ “Град Авто” на придбання п’яти автомобілів ЗАЗ Lanos загальною вартістю 888 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Придбані автомобілі базової версії у виконанні кузову “седан” з бензиновим двигуном. Ціна за одиницю відповідає звичайним ринковим цінам (177,6 тис. грн.). Проте у деяких дилерів наразі можна знайтизнижки [1] на цю модель автомобіля в 15%. Тож ціна зі знижкою складає 151 тис. грн.

За відхилення пропозиції ТОВ “Автоцентр Заречний”  з ідентичною ціною переможцю торгів за неподання деяких довідок, конкурувало “Град Авто” лише з київським ТОВ “Крафт-авто”.

“Град Авто” належить Людмилі Назаровій (майже 1%),  ТОВ “Компанія з управління активами “Інвестгруп” (майже 11%) і ТОВ “Олімпіус”. Кінцевим бенефіціарним власником всіх фірм значиться запоріжанка Тетяна Бакшеєва.

Нагадаємо, раніше Управління служби безпеки України в Запорізькій області оголосило про закупівлю [2]трьох спеціалізованих автомобілів KIA Sportage загальною вартістю 1,42 млн. грн. (по 472 тис. грн. кожен).

В чому полягає спеціалізованість автівок невідомо, оскільки з огляду на переговорну процедуру технічна документація з даними щодо комплектації на ВДЗ не оприлюднена.