Фірма з кубла Мусєєва отримає 5 мільйонів за догляд пристроїв оплати проїзду метро Харкова
06.07.2015   //   150 Переглядів

КП «Харківський метрополітен» 30 червня уклало угоду з ТОВ «Турнікет-М» на техобслуговування у 2015 році пристроїв автоматизованої системи оплати проїзду в метрополітені. Вартість угоди складає 4,80 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про 1791 пристрій (список див. табл.). Передбачено раз у тиждень проводити зовнішній огляд і перевірку працездатності, а також раз у місяць – чищення, перевірку якості паянь, кріплення деталей, тощо.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «ВПК №4» Станіслава Половця, який на початку 2000-х був відомий як замначальника служби АТС Харківського метрополітену.

Фірма «Турнікет-М» створена у січні 2013 року. Засновником значиться Кравцов Іван Юрійович. Харків’янин з таким ПІБ володіє рестораном ПВК Фірма «Ніка».

Директором «Турнікет-М» є Олександр Ладоненко.

У 2009 р. Ладоненко керував групою розробників безконтактної картки проїзду для Харківського метрополітену. Картки виготовлялися на одеському ТОВ «Телекарт-Прилад» родини Козлових.

Крім того, Ладоненко є директором ТОВ «Телеком М» Ганни Керро, свого часу прописаною в одній квартирі зі Світланою Керро, на яку було оформлено ТОВ «Спеціалізований «Проектно будівельний монтажний поїзд-753». Дана фірма виграла в цьому році підряд на обслуговування ескалаторів Харківського метрополітену на 69,92 млн грн. Сьогодні «ПБМП – 753» зареєстрований на Олега Стальмакова, відомого як водій АТП Харківського метрополітену та персональний водій Максима Мусєєва, що раніше очолював КП «Харківпасс» та працював заступником директора КП «Харківський метрополітен». До загибелі у ДТП у 2010 роі метрополітен очолював його батько Сергій Мусєєв.

З Мусєєвим повязують низку фірм, котрі з 2009 року обслуговують Харківський метрополітен – ТОВ «Ваго-Рев», ТОВ «Спеціалізований «Проектно будівельний монтажний поїзд-753», ТОВ «Компанія «Системи прогресивної очистки».

Нині Мусєєв є депутатом міськради від Партії регіонів і очолює держадміністрацію Ленінського району м. Харків.

Також за інформацією ЗМІ, Мусєєв курував місцевих бійців-тітушок, які зокрема протидіяли Євромайдану в Харкові.

Найменування пристроїв Кількість, шт.
Автоматичний контрольний пункт на вхід АКП-73 М 156
Автоматичний контрольний пункт на вхід АКП-73 Р 130
Автоматичний контрольний пункт на вхід АКП «Каскад-15» 197
Автоматичний контрольний пункт на вихід   ПКА 123
Блок керування АКП-73 для прийому паперових квитків 239
Блок керування АКП «Каскад-15» для прийому паперових квитків 162
Лічильна – грошова машина 42
Автомати видачі квитків (АВК) 119
Автоматизоване робоче місце (АРМ) чергового по вестибюлю 48
Змінні стекери для купюр 472
Купюро-лічільна машина 5
Сортирувальник банкнот 2
Калитка електромеханічна 48
Пульт керування 48

Залиште відповідь