- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Запорізькі держохоронці застрахували свої промахи за півтора мільйони

Управління державної служби охорони при ГУ МВС України в Запорізькій області за результатами тендеру 22 червня уклало угоду з ПрАТ “Українська охоронно-страхова компанія” на послуги страхування фінансових ризиків за діючими договорами охорони. Вартість угоди становить 1,62 млн. грн., повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Йдеться про компенсацію завданих УДСО збитків внаслідок неналежного виконання ним охоронної діяльності та відповідно необхідності оплати втрат від цих дій замовнику охорони.

Загальний ліміт відповідальності УДСО встановлено на рівні 90 млн. грн., франшиза – 1 тис. грн. Термін дії договору  – по червень 2016 року.

За даними SMIDA станом на 4 квартал 2014 року, акціонерами ПрАТ “Українська охоронно-страхова компанія” є Департамент ДСО при МВС України (40%), Управління ДСО при ГУМВС України в місті Києві (20%).

Єдиним конкурентом на торгах було ПрАТ “Страхова група “Ю.БІ.АЙ”, яке пропонувало свої послуги за  1,72 млн. грн. Цим тандемом були розіграні тендери [1] на страхування фінансових ризиків УДСО і в інших регіонах України.