- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Рідна фірма донецького облавтодорівця за 13 мільйонів підфарбує дороги довкола ДНР

Служба автомобільних доріг у Донецькій області 22 червня уклала угоди з ТОВ «Перша дорожньо-будівельна компанія» щодо нанесення дорожньої розмітки на суму 13,11 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовлено коштом державного бюджету на цей рік (перелік доріг – нижче).

За даними Віснику держзакупівель, це другий крупний тендер на дороги в області від початку року. В лютому «Донецький облавтодор» отримав підряд на 160 млн грн. [1] на поточний ремонт і утримання доріг регіону.

«Першу дорожньо-будівельну компанію» заснували у 2007 р. Олексій Ішутін та Віктор Коркішко, який у 2013 році був заступником директора ДП «Донецький облавтодор», а також депутатом Будьоннівської районної у місті Донецьку ради від Партії регіонів. У жовтні 2012 р. частку Коркішка в компанії – половину статутного капіталу – перереєстрували на Руслана Северіна.

Єдиним конкурентом на торгах було ДП «Донецький облавтодор», де раніше працював вищезгаданий Коркішко.

Розмітку мають нанести на дорогах:

·         Одеса – Мелітополь – Новоазовськ·         Знам’янка – Луганськ – Ізварине·         Запоріжжя – Донецьк ·         Слов’янськ – Донецьк – Маріуполь (у межах Волноваського та Володарського районів)·         Запоріжжя – Маріуполь·         Богатир – Велика Новосілка – Володарське·         Велика Новосілка – Амвросіївка, від а/д /Н-20/ – Кременівка – Ялта·         Григорівка – Межева – Красноармійськ