Головний водник Цюрюпінська втратив літнє кафе в центрі Херсона
24.06.2015   //   138 Переглядів

ТОВ «Зустріч» повинно повернути у власність Херсонської міської ради земельну ділянку площею в 0,0094 га, яку використовує в центрі Херсона під літній майданчик.

Таке рішення прийняв Господарський суд Херсонської області 15 червня 2015 року.

З розгляду справи в суді стало відомо, що між Херсонською міською радою та ТОВ «Зустріч» з літа 2007 року до весни 2014 року діяв договір оренди земельної ділянки, яка розташована на проспекті Ушакова, 62. Це найдорожча та найпрестижніша вулиця обласного центру Херсонської області. З відкритих джерел відомо, що за цією адресою також розташовувалося кафе «Зустріч».

Суд встановив, що 26 квітня 2014 року строк договору між ТОВ «Зустріч» та Херсонською міськрадою закінчився. Для продовження договору фірма мала протягом 30 днів поджати відповідну заявку до міськради, але не зробила цього.

30 квітня 2014 року на засіданні Херсонської міської ради було вирішено взагалі не здавати згадану земельну ділянку в оренду. Крім того, міськрада зобов’язала «Зустріч» повернути землю орендодавцю. Але фірма не погодилось з цим рішенням херсонських депутатів і ділянку продовжила використовувати у власних цілях.

Суд задовольнив позов прокуратури і постановив, щоб фірма повернула ділянку Херсонській міській раді. При цьому ні прокуратура, ні міськрада не просили в суді покарати «Зустріч», яка рік незаконно використовувала літній майданчик в центрі Херсона.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Зустріч» належить сім’ї Андрієнко. Власниками є Любов Олександрівна, Андрій Олегович та Ігор Олегович – начальник Цюрупінського міжрегіонального управління водного господарства.

Залиште відповідь